Saturday, December 8, 2007

Bangkok

Nii, nyyd siis lopuks arvuti taga...
Tln lennujaamast joudsime ilusti Kopenhaagenisse ja sealt sekeldusteta Berliini. Seal veetsime terve paeva. Enamus ajast viibisime loomaaias, loomaarmastajad nagu me oleme:) Tegelt oli ka asi selles, et ega seal lahedal muud polnud. Loomaaias oli sakslastel just suur pidupaev, kuna nende tombenumbril jaakarul nimega Knut, oli 1 aastane juubel. Pakuti torti ja meedia oli kohal.
Siis kaisime mones poes ja bussiga tagasi lennujaama. Soime ja jaime oma lendu ootama. Lennuki peale saime ilusti, aga valjus lend hoopis lopuks 2 tundi hiljem, kuna oli mingi "pisike probleem mootoriga". Lennusoit oli enamvahem, u 10 tundi. Bangkoki lennujaamas suundusime kohe passikontrolli, kust saadeti meid tagasi viisat tegema. Viisataotlus hyljati, kuna me ei suutnud millegiga toestada, et me ei ole Tais kauem kui kuu. Meil ju polnud Kambodzasse edasisoidu pileteid...
Tahtsime osta lennupileteid, mis ei olnud yldse lihtne:D Pileti myygipunktid olid koik valjaspool passikontrolli. Motlesime siis, et ostame neti teel piletid. Leidsime ilusti inerneti punki, 20min maksis 60 bahti. Kui olime pileti kinnitust parasjagu valja printimas, sai me 20 min otsa. Mailile ka ei tulnud broneeringu kinnitust. Olime ummikus... Siis helistasime Airasiasse, kust saime vahemalt kinnitust sellele, et meil piletid ostetud ja et raha ei laind lihtsalt kuhugi uitama. Nad lubasid saata veelkord broneeringu mailile ja yritasime ka aru saada telefoni teel broneeringu nr, aga no kui diktsioonist ei saanud aru, jai loota vaid maili peale.
Mainin siinkohal ara, et broneeringu valjatrykki oli meil vaja selleks, et viisat saada, et lennujaamast yldse paaseda:D
Lopuks saime oma maili ja valjatruki:) ja viisa ja pagasi...
Laksime lennujaamast valja ja bussiga skyline peatusse, sealt keskusesse. Selleks ajaks olime juba nii vasinud, et tahtsime kohe hotelli.
Tuk-tuki mees muidugi markas seda ja viis meid kohalikku tursti infopunkti. Saime hotelli, kus nyyd olemegi.
Oleme olnud 2 taispaeva Bangkokis ja homme liigume edasi Kambodsasse.
Pilte yritan panna hiljem millaski, sest siin praegu hotelli arvutis.

Praegu lopetan, tervitan koiki:)
Minu teekond on alanud hasti ja ponevalt, olen rahul:)

2 comments:

Unknown said...

Vinge vinge -ma pidevalt piilun siin sinu lehte. Vinged mutid. Tuk tuki mehed on vist head mehed et teid otse kohale toimetasid õigesse kohta. Mul hea meel et elus ja terve oled. Jään sinu edasisi postitusi huviga jällegi ootama ja piilun siin iga päev ringi:))) Tervitused ja kallistused kõige kallimale:)

Helen said...

ma siin yritan hakkama saada kohaliku netiga, see on aeglane:)
aga ootan sid endiselt siia:P